TIĞ İŞİ MUHTEŞEM ÇEYİZLİK BİR HAVLU KENAR DANTELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarım olan ve çeyizler için çok güzel bir tığ işi havlu kenar dantelden bahsedeceğim.

Değişik ve sizlerinde ilk olarak göreceğiniz bir model eğer bizi takip ederseniz bu güzel modeller gibi bir çok modellerden haberdar olacaksınız .

Bir önceki sayfamda yine çok güzel modeller paylaştım fakat bu modeli de çok beğendiğim için sizlere paylaşıp sizlere model konusunda yardımcı olmak istedim.

Yapılışından bahsedelim önce çiçek motifimizi hazırlamadan önce havluya dikeceğimiz kemeri hazırlayalım sonra yaprakları yapıp çiçekleri kaç tane yapacaksak görürüz ve ona göre hazırlamış oluruz nasıl yapılır sorusuna gelince anlatımı olan videoyu izleyerek daha detaylı olur ve hemde yapılış tekniği öğreneceksiniz her kesin çalışma sitili farklı olduğunu düşünerek sizlerde belki daha kolay çalışma yapımı var ve sizde bu çalışmadan bilgi edine bilirsiniz.

Tam detay çalışmadan sonra sizlerde havlunun deseni veya nakışina göre renkleri seçerseniz havlunuz daha güzel olacaktır.

Arkadaşlar eğer başka kolay veya zor model tercih ederseniz yine değişik modelleri sayfam da bulabilirsiniz umarım bu sayfamı beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Evet bu güzel yeni tığ işi çeyizlik olarak örceğiniz havlu kenar örneği yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.