SON ZAMANLARIN EN GÜZEL OYA MOR MENEKŞELERİ YAPILIŞINA BAKALIM



Sevgili el işi oya severler sizlere yine çok güzel mor menekşe oya çalışmasından bahsederek sizlere hem model olsun hemde yapmak için fikir olsun.

Son zamanların en güzel oya olarak düşündüğüm bu modeli sizlere sunarken her model kendince güzel ve yeni model olduğunu hatırlatırım değişik ve çok beğeni alan bu mor menekşe oya modeli yapılışını sizlere paylaşarak sizlerde video anlatımını izleyerek kolayca yapacağınızı umarım.

Bu güzel mor menekşe oya gibi değişik ve güzel oyalar için takip etmeyi unutmayın ve yeni tasarımlar ile kanalım olan orgutarifleri de sizlere oya ile ilgili bilgiler sunacağım abone olmayı unutmasınız diye düşünüyorum.

Arkadaşlar mor menekşe örgülerde de kullanabilir olduğunuzu unutmayın o kadar güzel lif çalışmaları var ki istemez iseniz bile o güzelliği ile yapmak istersiniz mor menekşe tığ işi olarak bir çok yerde kullanılır olduğunu da unutmayalım birde arasına bir inci veya boncuk ile harika görsel oluşturabilirsiniz yani mor menekşe sadece oyada olmadığını ve her yerde çok güzel durduğunu söylemeden geçemedim.

Bir önceki sayfama havlu kenar örnekleri paylaştım orada şunu söyledim bu modeller ile oya yapabilirsiniz diye şimdi de bu mor menekşe motif ile havlu kenarı yapabilirsiniz harika değişim olacaktır.

Sevgili oya sevenler umarım bu güzel anlatımlarım ve modelleri beğenip yorum yapacaksınız şimdi mor menekşe oya yapacak olan oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.