POPCORN ALTİGEN ÖRGÜ MODELİ SORANLAR YAPILIŞI BURADA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bebek battaniyesine ve kırlentler kullanacağınız bir model tığ işi ile sizlere yapılışını anlatan video paylaştım.

Popkorn kırlent yapımı sizlere iki video şeklinde anlatımını sundum sizlerde izleyerek çok kolaylıkla yapacağınızı umarım bu çok güzel model diğer sayfalarımda bahsetmiştim fakat bu modelin altıgen çalışılmış olması çok değişik geldiği için sizleri de bilgilendirmek istedim.

Arkadaşlar bebek battaniyesi olarak görmüş olabilirsiniz yeni bir model uyarlanarak sizlere altıgen olarak fikir edinin istedim bu şekil çalışma da çok dikkatimi çekti ve sizlere paylaştım.

Bu tığ işi örgü sizlerde bir çok örgü modellerinde örneği kullanarak modeller yapabilirsiniz değişik ve güzel oldu kalp şeklinde çalışarak kırlent veya yatak örtü şeklinde çalışabilirsiniz veya kalplı bir kırlent olabilir .

Sayfamı takip ederseniz bunu gibi ve bir çok değişik güzel modellerden haberdar olursunuz umarım bu güzel modelimi de beğenerek sizlerde yapacaksınız eğer yapmak isterseniz yapım aşamalarını izleyerek kolay çalışma tekniği öğrenerek daha kolay yapmanıza yardımcı olur sonuna kadar video anlatımların izlenmesi gerek ki ben kanalım olan orgutarifleri de söylüyorum aralarda yeni fikirler gelince paylaşıyorum onun için her yapılışını anlatan video izlemenizi tavsiye ederim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.