Yer mantar görselli lif modelin yapılış anlatımı



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve çok kolay bir lif modeli hazırladım ve sizlere yapım aşamasıyla paylaştım.

Yer mantarı kolay lif ile ilgili yapım aşaması olan video paylaşarak sizlerde izleyip çok kolay yapacağınızı düşünüyorum yine yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfama üye veya takip etmeniz yeterli olacaktır çünkü en güzel modellerin olduğu bu sayfamda sizlere fikirlerimi paylaşarak sizlerde fikir edinmiş olduğunu düşünüyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim arkadaşlar lif çalışma stil belki hepsi ayni olabilir fakat sizlere teknik ile ilgili bilgilenin diye her güzel olarak bulduğum lif modelleri sizlere paylaşmak isterim .

Değişiklik nasıl yapılır diye düşünenler işte bu modelle devam ederek fikirlerimizi paylaşalım ben her zaman dediğim bir şey var renkler uyumu ve çalışma nerede yapılır .

Bu lif çalışması deyip sadece lif olarak bakmayın bu lif çalışması ile bebek battaniye yapılabilir mutfakta kullanılabilir peçetelik çalışabiliriz yada bebek odasına kalın ip kullanarak bir paspas yapabiliriz yani sadece lif değildir bu modellerde fakat yapım aşamasını anlatırken tabi ki bir modeli tanıtmak lazım oda bu model gibi lif denilir sizler istediğinize uygulayarak değişiklik yapmış olursunuz.

Evet arkadaşlar sizlere şunu söylemek isterim biz tasarımcı olarak sizlere bir model olarak anlatıp yapılışını anlatmak sizler istediğiniz yerde kullanarak örgü yapmanızdır.

şimdi bu güzel lif çalışmasını yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.