KAZ AYAĞI ÖRGÜ LİF MODELİ YAPILIŞ AŞAMASI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir lif modeli hazırladım kaz ayağı tığ işi lif olarak çalışılmış sizlere sundum.

Evet arkadaşlar daha önce kanalımda ve sayfamda kaz ayağı örgü şiş ile modeli paylaştım fakat bu güzel model de kaz ayağı olarak çalışılmış olup sizlere model konusunda yardımcı olmak istedim diğer örgü ve el işlerinde sizlere sunarken her zaman dediğim şu her örgü güzel kullanmayı ve uyumlu ip kullanılırsa güzel olur sizlerde umarım ki uyuma dikkat ediyorsunuz şimdi biraz bu kaz ayağı örgü lif model ile ilgili konuşalım.

Kare olarak yapılıyor sipariş olarak çalışabilir  örnek sayı için yapılışını anlatan video paylaştım sonuna kadar izlemenizi öneririm çünkü sonuna kadar izlerseniz bazı değişik çalışmalar var teknik olarak öğrenmenize yardımcı olur.

Bazı lif modellerde kare olarak yapılmış fakat siz değişik yapabilirsiniz uzun yapılabilir yıldız şeklinde yapabilirsiniz yanı diğer liflerde olduğu gibi kombin,leyebilirsiniz .

Değişik modellere sahip olmak isterseniz takip etmeyi unutmayın çok güzel ve kolay modelleri sizlere sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bizlere bu güzel kaz ayağı örgü tığ işi modeli hazırlayan ve yapılışını anlatan pembe hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim şimdi beğenip de yapacak olan sevgili örgü ve el işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.