İĞNE OYASINI ATMAYACAK KADAR GÜZEL TIĞ İŞİ HAVLU UCU YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler çok güzel iğne oyasını aratmayacak bir havlu kenar örneğini sizlere yapım aşamasıyla paylaştım.

Çok güzel bu modeli sizlerde beğeneceğinizi umarım yapılışı kolay bir yazma oyası gibi işlenen bu oyalı havlu ucu yapım aşamasını izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım.

Bizi takip ederek çeyiz hazırlığında yer vereceğiniz örgü ve el işi dantel ,yelek, oya yani her aradığını bulabileceğinizi düşünüyor ve takip etmeyi unutmayın derim.

Dantel havlu ucu sayılarını azaltıp bir yazma oyası olarak da işleyebiliriz yada biraz kalın ip kullanarak pike olur diye düşünüyorum bir örgü sever olarak harika olacaktır.

İsterseniz sade renkle çalışın isterseniz renkli ip her ikiside güzel olacaktır dantel olarak yapacak olursanız sade dantel ipi kullanmalıyız fakat değişik olsun isterseniz yani pike yaparım renkli güzel olur derseniz tabi ki de güzel olacaktır .

Yapılışına gelince video anlatımını sizlere paylaştım tam detay olarak anlatımını izlerseniz kolayca yapacaksınız.

Arkadaşlar değişik havlu ucu sayfamda paylaştım oraya bakarak da fikir edinebilirsiniz değişik ve bunun gibi bir çok model mevcut .

BU GÜZEL MODELLER İÇİN YORUMLARINIZI BEKLERİM SAYFAMI PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN ŞİMDİ BU GÜZEL MODELİ YAPACAK OLAN SEVGİLİ ÖRGÜ SEVENLERE ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN KEYİFLİ ÖRGÜLER.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.