ERKEK ÇOCUKLAR İÇİN V ÖRNEK İLE YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler her yeni ve eski modellerden bilgi almak isterseniz bizi takip ederek en güzel modellerden haberdar olursunuz yine çok güzel erkek çocuklara yapacağınız bir örnek ile modeli sizlere paylaştım.

Arkadaşlar en güzel ve yeni modeller olarak bulabilirsiniz her yaşı ve her kese göre örnekler mevcut olduğunu düşünerek sizlere sunuyorum sizlerde beğeni ile yorum yaparsanız sevinirim değişik örgü modellerden ve bu güzel erkek çocuklar için olan örnekten bahsedelim

 

 

 

Evet sizlerde bilirsiniz ki erkek çocuklar ve büyükler için örnek kısıtlı sanki fakat renkleri uyumlu kullanılırsa örnek her yerde güzel olur bakın ki bu örnek bayan yelek olarak yapılmakta fakat renk erkeklerin daha çok kullandığı için ve model erkek modeli olarak yapıldığından bu model güzel görünüyor sizlerde yapacağınız her ne olursa olsun renkler ile değişikli yaparak erkek kız fark etmek sizin yapabilirsiniz .

Her zaman erkek çocuklar için modeller ararken örnek seçimi zor olur oysa ki her model uygundur siz yeter ki modeli takip edin kıza mı erkek çocuğa mı uygun diye her zaman bahsederim ki renkler benim için çok önemli sizlerde bu fikrime katılırsanız sizlerde doğrulayacaksiniz.

Sevgili örgü sevenler evet bu model çok güzel olduğunu düşünerek yapım aşamalı video paylaştım izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum ben sayı ve anlatımı yazarak bilgi vermek tense izleyerek yani görseli görerek yapmanızı öneririm şimdiden sizlere kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.