CİLVELİ PATİK MODELİN YAPILIŞI OLAN SESLİ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine güzel bir örnek ile yapılan cilveli patik ile sizlerleyim değişik ve güzel bir model olarak her yerde kullanacağınız bir örgü olduğunu düşünerek sizlere paylaşıp fikir edinin istedim.

İki renkle çalışılan bir model fakat değişik yerde örgülere de kullanabilirsiniz harika görseli olan bu modelin yapım aşaması lan video paylaştım izleyerek nasıl örülür öğrenmiş olursunuz hemde değişik tekniklerden de bilginiz olur.

Arkadaşlar daha önceki sayfalarımda yine çok güzel ve değişik patik bot çalışmaları sizlere sunmuştum oradan da değişik modellere bakıp fikir oluşturabilirsiniz.

İki şiş ile çalışarak yapılan bu güzel modeli isterseniz çeyizlere isterseniz de kendinize yapabilirsiniz arkadaşlar yapım aşaması olan sayıları sizlere sunmaktansa video anlatımı görseli görerek yapacağınızı düşünerek yorum ve sayıları vermiyorum yapamaz olursanız tabi kide yardımcı olurum .

Yine yakın zamanda kendim anlatımım olan patik çalışmasını sizlere hazırlıyorum ve sunacağım eğer sayfama ve kanalıma abone değilseniz abone olarak modellerden ve yapım aşamalarından bilgi edinebilirsiniz bu modeli güzel anlatımla anlatım olduğu için izleyerek çok kolay yapabilirsiniz.

Cilveli patik çalışmasını umarım sizlerde benim gibi beğenip yapacaksınız bu güzel çalışmayı sizlere fikir olsun diye paylaştım şimdi bu güzel cilveli patik modeli örmek isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.