BAYANLAR İÇİN İKİ ŞİŞ İLE BERE YAPIM AŞAMASINA BAKALIM



SEVGİLİ ÖRGÜ SEVENLER,

Bu gün sizlere çok güzel bir bere modelin yapılışından bahsedeceğim ve yapılışında her zaman ki gibi anlatımlı video paylaştım.

Sizler için hazırladığım bu güzel modeli onumuz kış ve çok kullandığımız bir model olan bere yaparak kış soğuklara hazırlayalım bunun için bende sizlere çok güzel şiş ile yapılan bir modeli seçip sunmak istedim.

Değişik çalışma olduğu bu önden büzmeli bere modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz yapım aşamasına gelince sayfanın sonunda paylaşıyorum bize bu güzel modeli ve yapım aşamasını hazırlayan oya hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar yine bere olarak kullanacağınız modeller hem kanalım orgutarifleri inde hemde sayfam da var bakarak bulabilirsiniz hem fikir edinmiş olursunuz.

Bazen model olarak düşünüp vaz geçmeyin örgü yaparken model bunun gibi olur fakat örnek değişik yapabilirsiniz illa bu örnek yapılacak diye bir şey yok istediğiniz örneği değişik modellere uygulayabilirsiniz ben her zaman derim ya örnekler bir yerde kalmamalı diye evet bence örneği beğenmez yada basit örnek olarak düşünür isek biz de değişik örnek yaparak modeli daha harika hale getirebiliriz .

kendi düşüncemi sundum sizlerde bu güzel paylaşımlarıma yorumlarınızı beklerim şimdi bayanlar için örülen bu güzel bere modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin yapım aşaması için anlatımlı video öneririm izle ve kolayca yapın .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.