ZİNCİR BURGULU ÖRGÜ BOT PATİK MODELİN SESLİ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bot patik model ile yapılışı anlatan video sunarak sizlere bilgilendirmek istedim.

Gösterişli iki renkli bot patik umarım sizlerde beğeneceksiniz yapılışına da neler kullanmalıyız bir misinalı şiş üç çorap şiş ve üç düğme olmak üzere örgü ye  başlarız ve düğme dikmek için iğne kullanmalıyız .

İki renkleri ile taban yaparak bilekliği saç örgü burgu ile desen verilir harika bir model oldu sizlerde yapmak için kolay olacak video hazırladım sizlere sundum izlerseniz çok kolay yapacaksınız.

Arkadaşlar sayfam da değişik bot patik modelleri var oradan da bulabilirsiniz değişik model olsun saç modeli olmasın diye düşünürseniz bir çok örgü modelleri mevcut fikir olsun.

Sizler için bir çok saç orgu burgulu modeli kanalımda var orgutarifleri bakarak hem model olarak hemde yapılışı izleyerek değişik modeliniz olur bu burgulu bot patik görsel düşünerek değişik örnekler ile yapabilirsiniz bot patik olarak model düşüncesi çok güzel oldu düğme desen olarak görsele hava kattı .

Her zaman deri ki model bir yerde kalmamalı işte bir burgulu örneği patik te görüyoruz çok da güzel oldu diğer örgü örnekleri de kullanabiliriz harika patik veye çorap olur ilerleyen zamanda çok değişik bir örnek ile sizlere bot model hazırlayıp sunacağım eğer üye değil iseniz üye olmayı unutmayın yada kanalım olan orgutarifleri ne abone olarak ilk modeli sizler göreceksiniz şimdi bu bot patik modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.