ÖRNEKLİ BEŞ ŞİŞ İLE PATİK MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel örnekli bir patik modelin yapılış anlatımlı video ile devem etmek istedim.

Tam detay anlatımlı video ile modeli siz örgü sevenlere fikir olsun istedin arkadaşlar evet her zaman bahsettiğim gibi örnek her yerde kullanılır diye bahsederken bu modelde ki örnek gibi bir çok yerde kullanabilir olmamızdan bahsettim.

Beş şiş ile çok güzel bir örgü patik nasıl yapılır anlatımlı video yardımıyla izleyerek sizlerde yapabilirsiniz örneği beğendiğinizi düşünerek yelek modelinde de kullana bilirsiniz çok güzel ajurlu bir model .

Hırka ve yelek için de değişik bir model olur zaten örgülerde her yerde kullanabilmeliyiz ki modeli bir yerde bırakmamak lazım hemde modeller güzel olursa örgü yapmak kolay olur.

Arkadaşlar çeyizlerde ve kendiniz için bu patik modeli harika olur taban çalışarak bir bot olarak da yapabilirsiniz .

Nasıl yapılır uğurlu patik modeli anlatımı izleyerek örnek yapılışını öğren küçük bir model olarak çalışılır sonra çorap yapmak istersen örneğin yapılışı uygulamak kolay olacaktır.

Parmaklardan başlayarak bileğe doğru örgü yapılır taban yapımını sayarak kenarlardan ilmek toplanır yalnız verilen sayı tabi ki modelde ki bedene göre olduğunu unutmayın sizler kaç beden yaparsanız ona göre sayı olur onun için yapım aşamasını izleyerek yapmanızı öneririm.

 

Arkadaşlar her zaman söylerim ki elinizde  ip ile şiş no bir olmasa sayı tutmaz sizde kendi ipiniz için sayı ayarlamanız gerek nasıl mı kaç sayı ile başlarsanız ona göre sayı ve beden bulunur .

BU güzel ajurlu patik model yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.