BURGULU SAÇ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel değişik burgulu saç örgü modelin yapılış anlatımıyla buradayım.

Değişik görsel ile yapılışını anlatan bir video paylaşarak siz örgü sevenlere kolay olsun istedim.

Bu güzel modeli nerede kullanırız diye düşünür iseniz örgüde görmek istediğiniz her yerde olur fakat bir kazak modelinde harika olacağını düşünerek fikrimi söylemek istedim .

    BURGULU SAÇ ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

Evet modelimiz iki şiş ile örülür normal saç örgü yapılış gibi çalışılır fakat saç örgünün yerisi örnek çalışması yaptım bunu detaylı öğrenmek isterseniz video anlatımını izlemenizi öneririm.

BURGULU SAÇ ÖRGÜ MODELİN KULLANIM FİKİRLERİ.

Arkadaşlar her zaman değişik modellerden bahsederken şunu derim örgü her yerde güzel oluyor diye bu model de istediğiniz örgü el işlerinde kullanabilirsiniz hırka ,kazak ,şapka vs de yapabilirsiniz sadece değişik görsel bir tarafı desenli bir tarafı düz örgü ile saç örgü yaptım.

 

BURGULU SAÇ ÖRGÜ YELEK ÖRNEĞİ
BURGULU SAÇ ÖRGÜ YELEK ÖRNEĞİ

Sizler isterseniz erkek kazak olarak ön kısmına koyabilirsiniz bir de uyumlu olsun diye bir saç örgüyü de kola uygulayın harika bir modeliniz olacaktır yine çok güzel değişik saç örgü modellerimi sizlere sunmak için hazırladım eğer abone değil iseniz abone olarak zil butonu aktif hale getirirseniz ilk video yüklemeler den haberdar olacaksınız .

SAÇ ÖRGÜ BURGULU YELEK MODELİ
SAÇ ÖRGÜ BURGULU YELEK MODELİ

Her zaman en güzel modellerden sizlere fikir olsun diye anlatımlar ile paylaşıp fikir verdiğimi düşünüyorum sizlerde yorum yaparak beni mutlu edersiniz yapım aşamasıyla ilgili şunu söylemek isterim zaten anlatımlı video izlerseniz yapımında sizlere de kolay olacaktır şimdiden örgüyü beğenip yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Kaynak: orgutarifleri

Makale yazar. orgutarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.