ÇOK DEĞİŞİK SAÇ ÖRGÜ ÖRNEĞİN YAPILIŞ AÇIKLAMALI VİDEO



Sevgili örgü sevenler değişik saç örgü örnek ile açıklaması olan video siz örgü sevenlere açıklama yaparak sundum görseli harika bir model olduğunu düşünerek sizlerinde model konusunda haberdar edeyim istedim.

Her ne kadar zor olduğunu görüyorsanız da çok kolay bir model yapılışını izleyerek yapacağınızı umarım sizlerin anlayacak şekilde anlattığımı düşünüyorum .

Evet arkadaşlar artık kış geldi örgü yapmak için tam zamanı olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere yeni ve en güzel modeller hazırlayarak kanalım dan sayfama sunmaktayım yine ardından yeni ve çok güzel modeller hazırlayıp sizlere sunacağım eğer kanalı ma abone değil iseniz abone olmanızı öneririm her zaman model konusunda yardımcı olmak için buradayım.

Örgü model ile ne yaparız diye düşünme örgülerde nerede görmek isterseniz orada güzel olur illa şu diye bir şey yok ben örgülerde her yerde kullanmalıyız derim hırka.kazak, yelek,atkı,şapka vs de kullanmak için uyumlu ipini seç ve hiç düşünmeden örebilirsiniz.

Düz ters örerek yapılan bir model sadece düz örgü nerede olur ters nerede diye video izlemenizi öneririm ki sizin de modeliniz güzel olsun .

Her zaman bahsederim örgülerde yani modellerde ipin rengi çok önemli diye evet bazı örnekler renkler ile daha güzel görünüyor bu modelde ki gibi diye düşünerek kendim fikrimi paylaşmak istedim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.