YAPRAKLI GÜL MOTİF GİBİ HARİKA BİR LİF MODEL YAPILIŞI



Çok güzel çeyizlik yapacağınız bir yaprakli gül  çiçek motif gibi lif model yapılışını sizlere fikir olsun diye hazırladım ve sundum .

Yapım aşamasını bizlere hazırlayıp model yapılışında kolay olsun diye düşünüp anlatımını yapan pembe hanıma burada çok teşekkür ederim.

Renkleriyle gerçek gülü andıran bir model olduğunu görselde görüyorsunuz sizlerde anlatımı olan video izleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz çeyizlerde aranan lif modeli bu model olsa gerek yine çok güzel yine yeni bir model sizlerle buluştu.

YAPRAKLI GÜL MOTİFİ LİF MODELİ
YAPRAKLI GÜL MOTİFİ LİF MODELİ

Arkadaşlar değişik yine lif olsun isterseniz sayfamda bakarak fikir edinebilirsiniz.

Çok istek alan bu modeli umarım sizler örgü yapıp satış yapanlar çok kazanç elde edecektir dikkat çekecek lif modeli olduğunu düşünerek sizlere fikrim,i paylaştım sizlerde fikirlerinizi yorumlardan bildirirseniz çok sevinirim.

Bazı modeller kullanmaktan çok görsel daha güzel oluyor bu lif gibi bu çiçek yapılışını öğrenip küçük süsleme çiçek olarak da düşünebilirsiniz fıstık yerine trabzan ile olur sizde deneyerek yapabilirsiniz altına kare bir trabzan örgü yaparak peçetelik olabilir kapak olarak bu gül motif düşünülürse harika olacaktır.

Evet arkadaşlar lif modelleri izleyerek ve görseli görerek sizlere yapılışında şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.