TEK ÖRNEK İLE İKİ MODEL GÖRMEK İSTEYENLER ANLATIMI OLAN VİDEO İLE



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve iki örnek bir arada değişik görsel ile sayfam da sizlere hem görsel hem yapılışından bahsetmek istedim.

Yapım aşamasını kolaylaştırarak sizlere sundum sökerek ajurlu bir model olması sökmeden de değişik görsele sahip bir model hazırladım yapılış anlatımını izleyerek sizlerde nasıl yapılır görecek ve kolay olduğu bu modeli sizlerde beğeneceğinizi umarım.

Bu modeli üç şiş ile çalışıldığını görüp sizler için daha kolay çalışma tekniğini sundum .

Arkadaşlar ben örgü kolay çalışma teknikleri yaparak siz örgü sevenlere sunmak için buradayım .

Bu model ile hırka yelek bebek battaniye vs yapılır yani örgüyü nerede görmek istiyorsanız orada güzel olacaktır.

Bu kıstırmalı model istediğiniz ip ile kullanabilirsiniz değişik ve güzel bir model olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere model konusunda fikir olsun istedim .

Bazı modeller de her zaman derim modelleri gösteren renkler diye evet örgü de renklerin gösterişli olması modeli ön plana çıkarır bu ip rengi ile yeşilin görselinde olduğu gibi sizlerde küçük bir örgü yapıp denemelisiniz diye düşünüp sizlere fikrimi paylaşmak istedim

Örgü seven olarak her zaman örgü ve el işlerin en kolay tekniği hazırlamak için burada olduğumu unutmayın sizlere daha kolay çalışmanıza yardımcı olmak ve en güzel modelleri sunmak için buradayım sizlerde yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel model çalışmayı yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.