HAVALI BURGULAR YELEK MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler iki örnek ile havalı burgular örgü yelek modelini sizlere hazırladım ve yapılış anlatımlı videoyu sundum.

Harika görünümlü bu güzel yelek modelini hırka yapılışında model olarak kullanabilirsiniz yapım aşamasını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek sizlere paylaştım.

Her zaman örnek bir yerde kalmasın demiştim evet arkadaşlar iki örnek birleşince bakın burgu model nasılda güzel gösterişli oluyor.

Ajur yaparak aralara her örgü değişik bir görsel olabiliyor sadece örnekleri görsel düşünerek bakarsanız sizlerde değişik modeller elde edebilirsiniz önce örnek ajurlu yapılırsa uyumlu mu diye düşünerek yapmalısınız .

Yine değişik örgü model düşünürseniz sayfamda ve orgutarifleri kanalımda bulabilirsiniz sayfama üye kanalıma abone olarak en güzel modellerden haberdar olursunuz .

Değişik burgulu bu modeli umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapılışını anlatan video izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım.

Bu burgulu modeli diğer modeller arasında da kullanabilirsiniz hırka ,yelek ve erkek kazak yapılışında kullanabilirsiniz ajur yapmadan sadece burgulu modeli kullanarak şapka yapabilirdiniz  yani her örgüde olduğu gibi bu modeli de kullanabilirsiniz şimdi bu güzel modeli yapmak isteyen herkese şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.