TRABZAN ÇAPRAZLI YÜZ LİF MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni bir tasarımı olan yüz lif modelini sizlere hazırladım ve yapım aşaması olan video paylaşarak sizlere kolay olacağını düşündüm.

Değişik çalışmamı umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız .

Nasıl çalıştım önce zincir çekerek ve zinciri 4 saydım trabzan yaptım aynı yere iki trabzan 2 satı sayarak arkaya tığımı döndürüp yine 2 trabzan çalıştım.

Bu çalışmayı ilk yaptım fakat çok güzel olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde beğenecektir

Çok amaçlı olarak düşünüp neler yapılır diye düşünür iseniz şapka yapılır peçetelik olarak kullanılır uzun lif kare lif yapılır mont gibi çocuk ceket olur yelek patik vs yapabilirsiniz .

İp olarak ben lif ipini kullandım istediğiniz ip ile çalışabilirsiniz her zaman için önce ipiniz ile küçük bir parçada çalışıp deneyerek yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Çalışmayı anlatımlı video izleyerek yapabilirsiniz yüz lif olarak sizlerde yapacak olursanız resimdeki gibi görünür.

Değişik lif çalışarak sizlere fikir olsun istedim hep fıstıklı lif yapılışı var olarak değişik trabzan ile çapraz çalışarak güzel bir model olduğunu düşünerek sundum yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.