SÜSLEME İÇİN PUF ÇİÇEK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel olan süsleme için puf çiçek modelin yapılış anlatımı sundum sizlere beğenip yapacak olursanız video anlatımı da sayfamda var .

Arkadaşlar lif yapımında ve bebek battaniyelerde sıkça kullandığımız çiçek modeller olarak bu güzel puf çiçeği kullanabilirsiniz hem kolay hem kabarık olan puf çiçeği umarım beğenirsiniz eğer yapacak olursanız yapılışı olan video izleyerek çok kolay yapabilirsiniz anlatımını ve bu modeli bizlere hazırlayan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim hem anlatımı çok güzel hem de modelleri .

Evet arkadaşlar bazen modellerin üstüne süslemeler isteriz kız çocukların şapkalarına veya bir hırkaya yani örgülerde süslemeler ile bir çok değişik görsel yaratabiliriz buna uygun olarak lif olur puf olması çok güzel hem de çok kolay yapılışı bence sizlerde süsleme olarak kullanmanıza yardımcı olur diye düşünerek fikir olsun istedim.

Patik için olur lif için olur yani bir çok yerde kullanmanızda yarayacaktır .

Yine değişik çiçek yapımına  bakıp fikir olsun isterseniz yapılış anlatımlarla sayfamda var bakarak fikir oluştura bilirsiniz .

Bu güzel süsleme puf çiçek modelini yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.