SÜPRİZ LİF MODELİN YAPIM AŞAMASI VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir lif model tasarımını sizlere sunmaktayım sizlerde beğeneceğini düşünerek yapılışında kolay olsun diye anlatımlı videoyu paylaştım.

Arkadaşlar her zaman olduğu gibi yeni ve güzel modellerden bahsettiğimi düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim sayfamda değişik örgü lif modellerden bakarak değişik örneklerden fikir edinebilirsiniz eğer sayfama üye değilseniz üye olmayı unutmayın ki değişik modellerden haberdar olun.

İki katli lif ipler ile yapılan bu lif çalışması yine süslemek isterseniz sayfamda değişik ve çok güzel süsleme olarak modeller mevcut dekor yapabilirsiniz diye düşünerek fikrimi sunayım istedim.

Arkadaşlar yapım aşamasıyla ilgili bilgi vermek istemedim çünkü yapım aşamalı video izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Örgü yaparken her ne olursa olsun eğer renkli yapılıyorsa muhakkak ki renklerin uyumlu olmasına dikkat edilmeli ve işte o zaman harika görsel olur bu lif olarak değil her örgü için gerekli diye düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu güzel süpriz lif modelini beğenip de yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.