GÖMLEK YAKALI FİYONKLU KIZ ÇOCUK YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler çok güzel kız çocuklar için değişik görsel olan bu fiyonklu çocuk yelek modelini sizlere sundum .

Anlatımlı video izleyerek çok rahat yapabilirsiniz yada görseli kullanarak başka örnek de yapabilirsiniz fiyonklu olası örgüye hava kattı sizlerde değişiklik yapacak olursanız görsel olsun yada bu modeli yapacak olursanız video izleyerek çok rahat yapabilirsiniz ben ayrıca  anlatmak istemedim çünkü zaten yapan arkadaş çok güzel anlatımını yapıyor izleyerek daha güzel yapılır diye düşünüyorum.

                  YAKALI FİYONLU ÇOCUK YELEK MODELİ

Arkadaşlar yakalı bebek hırka veya yelek olarak çok güzel oldu erkek çocuklara da bu yaka modelli yelek yapabilirsiniz renkleri tabi ki uyumlu olası gerek ve model kullanılabilir çünkü oda çocuk ve renk ayıracağını düşünüyorum.

Yelek de değişik yaka düşünülmüş ve bende siz örgü sevenler fikir olsun istedim her zaman değişik modellerden bilgilendırdığımı düşünüyorum sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin .

 

Yakalı yelek arkası

 

Evet arkadaşlar bu güzel modeller den haberdar olmak isterseniz üye olmayı unutmayın kanalıma abone olarak beklerim şimdi bu güzel yakalı çocuk yelekleri yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.