Vazoya örgü işi çiçekler yapmak isteyenler yapılış anlatımlı video



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel masanın üstüne vazoya hazırlayacağınız bir çiçek modeli sizlere sunup sizlere fikir olsun istedim.

Bir çok yerde kullanabileceğiniz bu güzel çiçek yapılışını izleyerek kolayca yapabilirsiniz illa vazo için değil süsleme olarak da kullanacağınız bu çiçekleri renklerini istediğiniz renk ile yapabilirsiniz bir şapka kenar süs olarak veya başka örgü modeller için güzel bir model olduğunu düşünerek fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu model gibi çiçek yapılışları sayfamda değişik olarak mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz değişik görsellerde süs olarak harika modeller var ve ben en güzel modellerden sizlere fikir verdiğimi düşünüyorum sizlerde yorum yaparak bilgilendirirseniz sevinirim .

Bize bu modeli oya hanım hazırladı ve sizlere yapımında kolay olsun diye yapım aşamalı video sundu buradan teşekkürlerimi iletirim.

Güllerden yaparak masanı süsleyebilirsin hem organik yıkana bilir olması çok güzel çünkü her ne kadar temiz tutsakta tozlanır ama örgü olunca yıkanınca daha temiz olur onun için her zaman bunun gibi çiçekler yani aksesuar yapınca örgü tavsiye ederim ki organik olsun .

Evet sevgili örgü sevenler bu güzel güllerden bilgilendirdim yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.