YAPRAKLI ÖRGÜ ÇOCUK BOYUNLUK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü seven arkadaşlar yaprak modelli bir boyunluk yapılışından ve şapka modelin anlatımından  sizlere fikir olsun diye sundum.

Değişik ve çok güzel modelleri olan yapraklı örgü modellerden fikir edinebilirsiniz yapılış anlatımları olan video paylaştım izleyerek boyundan nasıl boyunluk olur öğrene bilirsiniz şapkaya gelince yaprakları ile kulak yapılışı harika bir görsel oldu bu modeli kullanarak diğer örnekler ile hem boyunluk hem şapka yapabilirsiniz fikir edinmeniz için güzel bir model olduğunu düşünerek sizlere paylaştım.

Arkadaşlar bu yapraklı örgü model ,ile kazak hırka veya boyundan başlayarak çocuk hırkası değişik olur ve şapka ile takım yapabilirsiniz isterseniz patik yada çorap yapabilirsiniz tam takım olsun isterseniz battaniye ekleyerek harika takım yapılabilir diye düşünerek fikrimi sundum sizlerde bu modellere yorum yapabilirsiniz.

Bu model 5 ile 10 yaşa göre hazırlanmış istediğiniz yaşa uygulayabilirsiniz sayı azaltarak daha küçük sayı çoğaltarak kendinize yani istediğiniz yaşa yapabilirsiniz

Sayı nasıl eksilir derseniz yaprak sayısını azalt veya çoğaltarak yapabilirsiniz kışın çocukların omuzunu sıcak olsun isterseniz yapmanızı öneririm kulaklarını dikkati çekip takacaktır çünkü çocuklar genelde şapka sevmezler bu modeli seveceklerini düşünüyorum .

Evet arkadaşlar bu güzel modeli yapılış anlatımını izleyerek kolayca örebilirsiniz yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.