DANTEL GÖRÜNÜMLÜ TIĞ İŞİ ŞAL MODELİN KOLAY YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok eski fakat yine çok güzel olan bu şal modelin yapılış anlatımını yaparak şal yapımında sizlere kolay olsun istedim.

Dantel görünümlü bu şal modelin yapım aşamasıyla sizlere sundum umarım beğenirsiniz çok eki model fakat hiç eskimeyen ve günümüzde yine çok güzel duran bir model olduğunu düşünerek sunmak istedim .

Bu model ile sadece şal değil hırka yapabiliriz yazlık bluz olur veya dantel ip ile peçete yapabilirsiniz masa örtüsü yani dantel modeli gibi kullanabilen bir model olduğunu düşünüyor ve siz örgü sevenlere fikrimi söylüyorum.

Arkadaşlar her model gibi renklerden bahsetmek istedim evet şal yapımında genel olarak hep klasik renkler olan siyah ve beyaz ton olarak kullanılır oysa ki siyah kıyafetlerde renkli olması daha gösterişli olacağını düşünmedik belki fakat ben bu modeli beyaz ve siyah ile çok güzel olacağını düşünerek kendime yaptım ve gece dışarıya giderken aldım çok da güzel oldu sizlerde sadece tek renkle kalmayın ve biraz canlı renkleri tercih edin derim.

 

Değişik örgü model değildir güzel gösteren bazen renklerde gösterişli yapıyor tabi ki modelin de güzel olması gerek bakın ki çok eski babaannelerin zamanında var olan bir model fakat yine şimdiki modellerden de güzel biraz renk yeter diye düşünüyorum .

 

Sevgili örgü sevenler sizlere fikrimi paylaştım sizlerde yorumlarınızı benim ile paylaşır mısınız şimdiden teşekkür ederim bu güzel şal modelini yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.