KİRPİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve değişik anlatım teknikle anlatımını yaptığım kirpi örgü modelini sizlere sundum.

Her yerde görebilir olduğunu örneğin yapılışını kolay teknik ile sizlere sundum umarım sizlerde bu modelin yapılış anlatımından memnun kalacaksınız eğer abone değil iseniz abone olmayı unutmayın değişik modeller ile hem kanalım dan hemde sayfamdan siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaşıyorum.

Arkadaşlar belki bu model görsel olarak sizlere çok bir şey ifade etmeyecek fakat tam olarak bebek yeleği anlatarak görselini de sizlere sunacağım.

KİRPİ BEBEK BATTANİYE MODELİ
KİRPİ BEBEK BATTANİYE MODELİ

Bu model ile neler yaparız sorusuna cevabım olarak şu

Yelek ,Hırka,Bebek battaniyesi, Şapka,Boyunluk,Patik yani örgü olarak nerede görmek istiyorsanız orada çok güzel olacak üç boyutlu kirpi modelin yapılışını güzel anlatığımı düşünerek sizlere sundum sizlerde yorum yaparsanız çok sevinirim .

ÖRGÜ KİRPİ MODELİN TARİFİ
ÖRGÜ KİRPİ MODELİN TARİFİ

Evet arkadaşlar ben burada olma sebebim bir örgü el işi sever olarak sizlere daha iyi ve güzel modellerden haberdar etmek için buradayım sizlerinde yapamadığı veya beğendiğiniz bir model olursa yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın şimdi bu güzel anlatımını yaptığım modeli yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin der ve izlemeden tekniği öğrenemezsiniz sonuna kadar izlerseniz kolayca örebilirsiniz keyifli örgüler.

ÖRGÜ KİRPİ MODELİN YAPILIŞ TARİFİ
ÖRGÜ KİRPİ MODELİN YAPILIŞ TARİFİ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.