SAÇ ÖRGÜLÜ TIĞ OYA MODEL İLE YAPILIŞ AÇIKLAMALI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel saç örgülü tığ oya modeli ile yapılış anlatımı olan bir video paylaşarak siz oya sevenlere kolay olsun istedim.

Değişik bir oya çalışarak yapılan bu oya modeli harika oldu sizlerde bu modeli yapabilirsiniz yapım aşaması olan video izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

 

Arkadaşlar oya veya diğer işlerde de yuvarlak eşit olsun isterseniz serum halkalardan kullanabilirsiniz oyalarda çok kullanılır çünkü yapılışı da kolay görsel olarak da harika görünüyor yine değişik model oyalardan fikir edinelim diye düşünürseniz sayfamda bir çok çeşit bulunmakta sayfama bakarak değişik örneklerden fikir edinebilirsiniz.

Bu güzel oya modeli bizlere hazırlayan oya hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Siyah ve desenli tülbent ile renklerin uyumu ve gösterişli bu tığ işi oya modeli umarım sizlere fikir olur sizlerde yorumlarınızı beklerim şimdi bu modeli beğenip de yapacak olan oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.