ÇOK KOLAY HARİKA LİF MODELİN YAPILIŞ AŞAMALI



Sevgili örgü sevenler yine yeni bir tasarım olan çok kolay lif modelini sunmak istedim sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm hem kolay hem güzel bir lif modelin yapılışından da sizlere sunup fikir olsun istedim.

Arkadaşlar lif modellerin yapılış örgü tekniği hepsinin aynı fakat sizler bu modellere teknik öğrenin renklerin uyumuna dikkat edin diye hem de sizlere model konusunda fikir olsun istedim .

Değişik örgü lif modellerden bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamda değişik modeller mevcut bakarak fikir oluştura bilirsiniz en yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfama üye olarak haberdar olacaksınız .

Arkadaşlar lif örgü olarak düşünmeyin değişik yerde kullanabilirsiniz bebek battaniye yapabilirsiniz lif örgü ile şapka yapılabilir peçetelik ,terlik şapka hırka yani diğer örgüler gibi her yerde lif örgü model ile örgüler yapabilirsiniz motif olarak yada bütün olarak örüp figürler ile süsleyerek yapabilirsiniz.

Evet örgü sevenler değişiklik yapmak sizlerin elinde istediğiniz modeli uygulayarak değişik görseller elde edebilirsiniz bu model sadece lif olarak yapılmış olsada sizler örgü tekniğini kullanarak değişik modellerden yapabilirsiniz şimdi bu güzel modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.