MISIR GÖRSELLİ LİF ÜÇ BOYUTLU YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili lif modelleri ve yapılışını seven arkadaşlar yine çok güzel üç boyutlu bir mısır görseli olan lif modeli ile yapılışını sizlere sundum.

Değişik ve çok beğendiğim bir modeli sizlere sunmak ve yapılışı kolay olsun diye video anlatımını da sizlere paylaştım

Magnet olarak yapacağınız görsel

Arkadaşlar bu model yanı mısır yapılışını öğrendikten sonra bir buz dolap süsü olarak magnet yapabilirsiniz yada bir anahtarlık olarak örebilirsiniz değişik bir süs olur  lif olarak da çok güzel bir model .

Bize bu güzel model hakkında ve yapım aşamasını anlatan muhteşem liflere teşekkür ederim kendi tasarım harika bir modeli sizlere sundum kanalını izleyerek kolayca yapabilirsiniz muhteşem lifler olarak kolay gelsin.

 

Bu model gerçekmiş gibi renklerin uyumu harika bir model sizlerde yapılışında renklere dikkat ederseniz modeliniz her ne yapacak olursanız güzel olacaktır magnet olarak da düşüne bilirsiniz .

Bu güzel lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin değişik lif modellere bakmak isterseniz de sayfamda mevcut bakıp fikir edinebilirsiniz .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.