KAĞIT İP HAZIRLAMA VE ŞAPKA YAPILIŞ ANLATIMLARI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere kağıt ip nasıl yumuşatılır ve örgü yaparken daha kolay nasıl öre biliriz ile ilgili bilgi vermek istedim.

Kağıt ip ile örgü yumuşatmadan örgü yaparsak çok zor bir örgü yapmış oluruz bende sizlere suzan hanımın bizler için hazırladığı kağıt ip nasıl yumuşar düşünenlere kolay olsun diye bunun ile ilgili bilgi paylaştım video anlatımını izleyerek sizlerde çok kolay yumuşak bir ip elde ederek kullanacağınızı düşündüm.

Kağıt ip ile şapka modeli sizlere sundum yapılışı ve görseli çok güzel olan bu şapka yapılış anlatımını da sizlere paylaştım izleyerek sizlerde çok kolay yapabilirsiniz .

Evet bu ip ile ilgili bir çok örgü çanta da yapabilirsiniz bazen ipin çok sert olduğu için yapılışında zor olduğunu düşünüp sizlere bu yumuşatan videoyu da paylaştım ki siz örgü sevenlere hem örgü de kolay olsun hemde şapka modeline bakarak sizlerde yapın istedim.

Sevgili örgü sevenler bize bu konuda kolay olsun diye düşünüp hazırlayan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim diğer modeller için da sayfam da bulabilirsiniz şapka ve çanta olarak değişik modeller mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz.

Bu güzel şapka modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.