RENGİ GİBİ ŞEKER BİR TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODEL YAPIM AŞAMALI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve yeni bir tığ işli örgü modeli sizlere yapım aşamasıyla paylaşarak sizlerinde yapmanızda kolay olsun istedim.

Rengi gibi şeker bir örgü modeli yelek yapımında veya şal yapımında kullanabileceğiniz bir tığ işi olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim.

Yapılışına gelince sizlere yazmak tansa video izleyerek yapacağınızı düşünüyorum çünkü yapan ben olmadığım için yapılışını fatma hanım hazırladı ve sizler için açıklamalı video sundu bende sizlere sunup örgü yapımında fikir olsun istedim.

Sayfamda bir çok değişik hem tığ işi hem örgü şiş ile modeller mevcut bakarsanız değişik ve çok güzel modellerden fikriniz olur zaten yapılışını her modelin açıklamalı video sunuyorum siz örgü sevenlere kolaylık olsun diye.

Arkadaşlar bazı modeller renkler ile çok daha güzel görünüyor onun için örgü yaparken dikkat etmenizde yarar var model renkle uyumlu olunca çok kolay model bile güzel gösterişli oluyor unutmayın illa da renklere dikkat edelim bende bir örgü seven olarak söylemek istedim kanalımda bazen bahsederim zaten örnek yaparken ve sizlere sunarken hep uyuma dikkat ettiğimi düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim umarım bu modellerimi beğenip yapıyorsunuz bu güzel tığ işi örgü modeli yapacak olan arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.