ÇOK KOLAY VE GÖSTERİŞLİ UZUN LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve gösterişli uzun lif modelin yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Yaz kış demeden kullanılan bu güzel lif modelleri hem kendin kullan hem kulların çeyizlere yap her yerde kullanacağınız bu lif modelleri severek örüldüğünü düşünerek sizlere hem modeli hem de yapılış anlatımlı videoyu paylaşmak istedim .

Arkadaşlar lif yapımında renklerin önemli olduğunu her zaman vurgularım evet renkler çok önemli ki gösterişli olsun işte bu modelde olduğu gibi uyumlu olunca her ne kadar kolay olsa da gösterişli gözükür.

En güzel modellere sahip olduğu sayfamdan değişik görsellerden de fikir edinebilirsiniz her model ve yapılış anlatımları mevcut el işleri ve örgü olarak sizler için en yenileri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim umarım sizlerde bu modellerimi beğeniyorsunuz.

Sevgili örgü lif sevenler bu güzel modeli bizlere hazırlayan pembe hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim yapacak olan örgü seven   şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.