30 DAKİKA DA UZUN LİF ÖR VE BİTİR ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler çok kolay ve gösterişli bir lif modeli ve yapım aşamasını siz örgü lif sevenlere sunmak sizlere değişik renklerle yapılan lif modeli görsel olarak fikir edinin istedim

Arkadaşlar evet her zaman renklerin uyumu çok önemli derim ya işte elinizde kalan lif iplerinizi değerlendirecek ve görsel ile harika bir model sunuyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim .

Değişik yeni lif modeller yani çeyizler için düşünürseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü en güzel ve yeni modellerden sayfama yer vermekteyim .

Bir örgü seven olarak değişik görseller severim ve sizlere değişik modellerden yardımcı olmak için buradayım.

Bize bu güzel fikri yani artan ipler ile uzun lif yapılışında yardımcı olsun diye anlatan pembe hanıma buradan  teşekkürlerimi iletirim .

 

Hem kolay hem çok çabuk örülen bu modeli sevdiklerinize hediye   edebilirsiniz hem sipariş almanıza yardımcı olur .

Arkadaşlar yeni evlenenlere çeyizine yaparak sevindire bilirsiniz hiç bir şey yapamadın mutfağında peçete olarak kullanabilirsin .

Bu kolay uzun lif modelini yapacak olursanız yapım aşamasını izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu otuz dakikada örülen uzun lif modeli yapacak olan sevgili örgü sevenler şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.