BAXBANİ TAVŞAN KULAK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok amaçlı baxbani tavşan kulak örgü modelin yapılışı çok amaçlı kullanacağınız bir örgü modelin yapılış anlatımını sizlere paylaştım.

Değişik bir örgü modeli yapılışı kolay ve gösterişli bir model ve her yerde kullanabilirsiniz .

Yapılışında anlatan video da sizlere anlattım ki her yerde kullanılır diye örgü bir yerde kalmasın istediğimiz yerde örgü yapabiliriz ben örgülerde yapmak istediğim her yerde kullanarak bir çok model olarak yaparım sizlere de tavsiyem olsun sadece bir yelek olmasın veya hırkada kalmasın çocuklara yelek hırka,bebek battaniye olarak yapabilirsiniz çok amaçlı olarak kullanılan bir örgü modeli.

TAVŞAN KULAKLI ÖRGÜ MODELİ
TAVŞAN KULAKLI ÖRGÜ MODELİ

 

 

Arkadaşlar tavşan kulaklarına benzer bu modeli umarım beğeneceksiniz ben de sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Sayı olarak her zaman derim ki sayı olarak küçük bir parça örerek bir mezüre yardımıyla ölçerek bulabilirsiniz.

Değişik modelleri sizlere sunmak için burada olduğumu hep söylerim evet sizlere yeni ve en güzel modeller sunmak için buradayım ve sizler örnek konusunda yardımcı olacağım kanalımda ve sayfamda her türlü örgü el işleri mevcut olduğunu düşünerek sizler üye veya kanalıma abone olarak her yeni paylaştığım modelden haberdar olacaksınız.

Sizler için değişik modeller hazırladım ve tek tek sizlere sunacağım şimdi bu çok amaçlı örgü modelimi beğenen arkadaşlar yapmak isterseniz video izleyerek yapacağınızı düşünerek şimdiden siz örgü sevenlere kolay gelsin.

BAXBANİ KULAK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI
BAXBANİ KULAK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI

 

KAYNAK:orgutarifleri

Makale yazar:orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.