KAZ AYAĞI ÖRGÜ MODEL YELEK BAŞLAMA YAPILIŞ TEKNİĞİ



Sevgili örgü sevenler yine sizlere kaz ayağı örgü modelin yapılışından bahsederek nasıl başlanır ile ilgili bilgi vereyim dedim ve sizlere paylaştım.

Sizlerin de isteği üzere bende yeniden video çektim sizler için yelek nasıl yapılır diye yapamayanlara kolay olsun diye açıklamalı bir video paylaşıp sizlere fikir olsun .

Sevgili örgü sevenler ben her zaman tam detay olarak sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın sizler anlamadığınız bir model olursa yorum yaparak sizlere yardımcı olurum siz yeter ki bu video ile ilgili yorumlarınızı bildirin.

 

 

 

 

     BAYAN YELEK MODELİN KAZ AYAĞI ÖRNEK YAPILIŞI

kol  kesim olarak yapılışını anlatan video sundum izleyerek yapabilirsiniz.

Bu modelin arkasında takip edenler veya takip etmeyen arkadaşlar bu modeli beğendiyseniz abone olun ki diğer kol ve ön kesimini anlatan bir video daha paylaşarak bilgilendireceğim.

Evet kaz ayağı modelim çok eski bir model olduğunu bilerek sizlere sunuyorum babaannem çok kullanmış olan bu modeli şimdi bende sizlere sunmak sizlerinde bilginiz olsun istedim ilerde sizlere bu kaz ayağı model ile bot yapılışını anlatacağım takip edin ki sizlerde bu modeller ile ilgili bir çok bilgi ve modellere sahip olun.

Arkadaşlar bu modeli ben çok güzel bir kullandım ve çok güzel el işi olarak çalıştım sizlere bu örgülerin ip markasını vermeyen ben bu iple yapmanızı önereceğim fakat ben biraz daha kullanmak istedim ki tam olarak evet ip bu diye bileyim.

Bu güzel ve çok istek alan kaz ayağı modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.