YAKADAN BAŞLAMA SAYILARIN TEKNİK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere yakadan başlamalı sayıların teknik yapılış anlatımı ayarlama nasıl yapılır ile ilgili bilgi vermek istedim.

Yeni örgü yapanlara kolay olsun diye kendim sayı ayırma tekniğimi anlatım nasıl yapılır ile ilgili biraz yorum yaparak sizlere fikir olsun diye yapılışını anlatan bir video hazırladım.

Ve kanalımda bulabilirsiniz sayfama da yer vererek sizleri bilgilendirmek istedim.

        ÖRGÜ  YAKADAN BAŞLAMA BEBEK YELEK TARİFİ

Arkadaşlar yakadan başlama tekniği herkesin bildiği gibi herkes farklı yapmaktadır ben daha kolay teknikle yaptığımı düşünerek fikir vermek istedim sayı bulmaya gelince yeni öğrenenler hep sormaktadır.

Kaç ilmek ile başlayalım diye ben yorum yaparak ve hem görselde hemde çizim yapıp güzel bilgi verdiğimi düşünerek buradan da sizlere bilginiz olsun diye yorum yapmaktayım sizlerden de anlatımlı videonun altına yorum yaparak bana bilgi vermiş olacaksınız.

YAKADAN BAŞLAMALI GRAFİK TARİFİ
YAKADAN BAŞLAMALI SAYILARIN  TARİFİ

Evet ben böyle çizim yaparak açıklama yaptım ve sizlere sundum yani yelek veya hırkada kaç ilmek varsa kaça bölünür diye düşünmeyin açıklaması kanalım olan orgutarifleri de var izleyerek fikir edinebilirsiniz çok daha kolay yapacaksınız.

YAKADAN BAŞLAMALI BEBEK CEKET MODELİ
YAKADAN BAŞLAMALI BEBEK CEKET MODELİ

Bu hırka kendi çocuklarıma yaptığım bir modeldi sadece kol yapabilirsiniz nasıl yapılır diye anlatmak adına sizlere görsel yaptım şimdi yeni öğrenen ve yakadan başlayarak örgü yapacaklara şimdiden kolay gelsin .

İKİ ŞİŞ YAKADAN BAŞLAMALI BEBEK YELEK TARİFİ
İKİ ŞİŞ YAKADAN BAŞLAMALI BEBEK YELEK TARİFİ

Kaynak: orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.