HERKESİN HAYRAN KALACAĞI BİR ÖRGÜ TIĞ İŞİ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bir çok amaçlı kullanacağınız bir örgü modelin yapılışını sizlere paylaşmak ve fikir vermek istedim .

Yapılışını izleyerek çok güzel bir bluz yada yelek yapabilirsiniz değişik bir örgü modeli hemde çok kolay tığ işi bir örgü

olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim .

Basit olduğu kadarda güzel bir örgü file çanta yapıla bilir isterseniz çanta da yapabilirsiniz değişik olur yada yazlık hırka harika olur .

Bize  bu güzel çok kolay modeli hazırlayan fatma hanıma teşekkür ederim değişik modellerden bakmak isterseniz sayfamda var bakıp fikir edine bilirsiniz.

Tığ işi olarak kanalım dan da bakabilirsiniz değişik örgü modellerin anlatımları var orgutarifleri abone olarak diğer örneklerden de haberdar olacaksınız her zaman en yeni ve en güzel modeller paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

 

Arkadaşlar bu modeller illa marka aynı olsun diye düşünmeyin siz istediğiniz örgü iple yapabilirsiniz ben marka ip ile değil modelin yapılışı ve renk uyumu diye düşünüp yapıyorum bende bir örgü delisiyim ve hala örgü yapıyorum elimden geldiğince de sizlere yapılış tekniği anlatmak için kanal açtım orgutarifleri olarak abone olmayı unutmayın şimdi bu güzel tığ işi örgüyü yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.