SARI PAPATYAM TIĞ İŞİ YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel Sari papatyam tığ işi bebek yelek modelin yapılışı  ndan bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Değişik bir şal modelden uyarladığım bu güzel bebek yeleği umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapmanıza yardımcı olmak için yapılış anlatımını yaptım kanalımda ve sayfamdan bakarak yapacağınızı düşünüyorum .

Arkadaşlar her zaman derim ki örnekler bir yerde kalmasın diye onun için bende şal modelden tığ işi bir çocuk yelek yaparak sizlere fikir olsun istedim .

sarı papatya bebek yeleği
sarı papatya bebek yeleği

Tabi ki bu çocuk yelek olarak sadece değil kendinize de yapabilirsiniz çok kolay olduğu bu model ile şal,yelek yazlık hırka yapabilirsiniz hem kendinize hem de çocuklarınıza hediye olarak çok güzel bir model ve gösterişli olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde aynı düşünüyorsunuz ve yorumlarınızı beklerim.

Evet bu güzel model yapılışında tam detay olarak sadece model nasıl yaptım onu anlatım sizlerde bu modeli istediğiniz yerde kullanarak yapabilirsiniz ilerde yine bu model ile patik çalışmasını yaparak sizlere paylaşacağım sizler bu modelleri beğeniyorsanız abone olarak ve kanalımda bu modellerden haberdar olmak isterseniz zil butona basarak haberdar olursunuz  yada sayfamdan takip veya üye olarak her modelden haberdar olacaksınız .

 

bebek yelek modelin görseli
bebek yelek modelin görseli

Yapılışını izleyerek kolayca yapacağınız bu modeli beğenen arkadaşlar yorumlarınızı beklerim yorum yapmak zor değildir diye düşünerek fikirlerimi sizlere paylaştım herkese kolay gelsin keyifli örgüler dilerim eğer yapmaktan zorlandıysanız yorumlardan bana ulaşarak sizlere yardımcı olurum.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.