TIĞ İŞİ BU KADAR GÜZEL OLUR BİR ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler hiç bu kadar güzel ve hiç bu kadar kolay tığ işi görmediniz diye düşünerek sizler için bir model hazırladım ve sizlere sundum.

Yapılışı kolay fakat bu kadar gösterişli model görmediğinizi düşünerek sizlere hazırlarken yapmanızı da düşünerek kolay olsun diye anlatımlı video hazırladım ve paylaştım umarım sizlerde çok beğenecek ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz anlatımı olan videoyu sonuna kadar izlemek yorumlarınızı beklerim .

Ben bu modeli önce örnek olsun dedim fakat çok güzel bulunca kızıma da yapmaya başladım sizler isterseniz yelek olarak veya yazlık hırka olarak yapabilirsiniz yada çok güzel bir üçgen şal olur birde yazlık olarak aynı renkten terlik olarak yapınca tam kombin olacak ve harika bir el işi olarak görünecektir sizlere de bu güzel modeli yapmanızı tavsiye ederim .

Arkadaşlar eğer beğenip de terlik yapılışını da isterseniz yorumlardan haberdar ederseniz anlatımını da yapar sizlere paylaşırım .

Bu model bir yumakla yapılıyor hemde eğer eliniz hızlıysa bir günde örülüyor ben denedim ve yaptığım için bu bilgimi paylaşıyorum yine çok değişik modeller için kanalım dan bakarak bilgi edine bilirsiniz .

BU güzel örneği yapmak isteyen arkadaşlara keyifli örgüler olsun yapılışını izleyerek yapanlara da iyi seyirler kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.