YAZLIK ÇOK AMAÇLI BİR TIĞ ÖRGÜSÜNÜN YAPILIŞ VİDEO



Sevgili örgü sevenler çok amaçlı yapacağınız çok kolay bir tığ işi ile sayfamdan sizlere fikir vermek için paylaştım .

Arkadaşlar fatma hanım bizlere hazırladı yelek olarak fakat biz bu örgü ile bir çok şey yapabiliriz yazlık çanta olur file gibi olduğu için daha sik trabzan yaparak file elbise olur etrafına motifler koyarak şal yapılır yani sadece yapılışına bakarak bir çok örgü modelini yapabilirsiniz çanta harika olur birde yazlık ayakkabı sevenler ve yapanlar için de güzel bir model yapabilirsiniz .

Her zaman derim ya model bir yerde kalmasın diye sizlerde bu değişik örgü yapacağınızı umarım çünkü çok kolay ve modelde oynaya bilirsiniz motif ekleyerek çok değişik görsel sergileyerek değişik örnekler olur sizlerde bu modeli değişiklik yapmanızı öneririm.

Sevgili örgü severler değişiklik nasıl yaparız diye soracak olursanız şu ben modele bakarım ve örneği uygularım yani bu örneğin yapılışını izleyerek önce nasıl örülür sonra uygulayacağım modeli düşünüp model seçer ve örneğimi uyarlarım sizlerde bu şekil yaparsanız değişik model elde edeceksiniz.

Yine değişik model bakmak isterseniz sayfamda her model var bakarak fikir edinebilirsiniz bu güzel çok amaçlı modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.