İKİ RENKLE FİRKATE OYA MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere iki ip renkle çok güzel bir firkate oya modeli hazırladım ve yapılış anlatımı olan videoyu sundum.

Evet oya sevenler her zaman derim ya örnek bir yerde kalmaz bakın ben bu firkate ile göçmen yelek olarak motif yaptım oya yaptım şal yaptım ve sizlere bunları kanalıma paylaştım size birde havlu kenarın yapılışını anlatan video hazırladım hemen akabin de onunla ilgili bilgiler vereceğim umarım bu güzel oya modeli de beğeneceksiniz her video sonuna kadar izlerseniz değişik fikirlerime sahip olursunuz çünkü arada yeni fikirlerimi sunuyorum .

Bu iki renle oya olarak çok güzel oldu sizler ipinizi yazmanıza uyumlu olarak yaparsanız çok güzel olacaktır yeni modellerden haber almak isterseniz kanalıma abone olarak haberdar olursunuz zil butonuna basarak paylaşımlardan ilk siz göreceksiniz tabi ki bu güzel modellere yorum ve paylaşımlarınızı eksik etmeyin.

Sayfamda yine çok güzel modeller var oradan da bakarak sizler fikir edinebilirsiniz .

Oya yapılışında çok gösterişli olması tülbente uyumlu iplerin seçilmesi çok önemli olduğunu unutmayın sevgili örgü sevenler bu güzel modeli yapacak olan siz oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.