Çok tatlı kuzu figürlü lif modeli ile yapılış anlatımı



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kuzu figürlü bir lif modelini sizlere sundum .

Değişik görselli bu lif modelini umarım sizlerde beğeneceksiniz çok gösterişli bir lif modeli olduğunu düşünerek siz lif yapanlara fikir olsun istedim .

Bize bu güzel modeli tasarlayan ve yapılışında kolay olsun diye anlatımlı video hazırlayan lif perisi arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar lif yapılışı yani örgü olarak hep ayni yapılır fıstıkla örümcek misali örülür lifi gösteren se üstünde ki figürlerdir üstüne işlediğiniz motif veya figür her ne olursa çok daha değişik bir görsel sergiler sizde bu güzel modellerden yapmanız için bende değişik modelleri paylaşmak siz örgü sevenlere model ve örnek konusunda yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın sizlere en güzel yeni ve değişik modellerden yardımcı olduğumu düşünerek fikrimi paylaşıyorum sizlerde yorumlar yaparsanız sevinirim .

Evet arkadaşlar eğer sipariş olarak çalışıyorsanız bu modelle çok sipariş alacağınızı düşünerek yapılış videoyu izlemenizi öneririm.

Renkleriyle harika görünen bu güzel figürlü lif modelini yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.