TIĞ İŞİ İLE DANTEL MASA ÖRTÜLERİN ÖRNEKLERİ



Sevgili el işi sevenler yine çok güzel masa örtüler ile ilgili görsel hazırladım siz el işi sevenlere paylaşıp fikir olsun istedim değişik güzel modellerden sizleri haberdar ederek sizlerde yapmak isterseniz sayfama bakarak değişik dantellerden fikir edine bilirsiniz.

Arkadaşlar günümüzde her ne kadar dantel kullanmasak da çeyizlere her zaman bulunuyor onun için sizlere sunayım istedim dantel sevenlere fikir edinin diye paylaştım yapılışını dantel bilenler yapacaktır diye düşünüyorum ilerleyen zamanda sizlere kabartmalı yani değişik dantel model anlatımını yaparak kanalım dan ve sayfamda bulabileceksiniz değişik proje ile hem sayfamda hemde kanalım dan sizlere yeni tasarımlar sunmak için buradayım .

Evet arkadaşlar bu güzel değişik görselleri sizlere sundum sizlerde yorumlar yapmaktan kaçınmayın ki bende sizlerin ne istediğini bilerek sizleri bilgilendireyim bu güzel modeli yapacak olursanız peçetelerde olur demek isterim sadece masa olarak bırakmayın ki tam dantel takımınız olsun şimdiden kolay gelsin.

Bazı örgülerde olduğu gibi dantel ile yelek ve bluz yapılışında da dantel örnekler yapılmakta sizlerde bu güzel örnekleri değerlendirebilirsiniz.

Dantelleri beğenip yapacak olan dantel sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.