PEYNİR KAPAKLA OYA YAPILIRSA NASIL OLUR BAKALIM YAPILIŞINA



Sevgili örgü sevenler yine çok değişik bir oya modelin yapılışından bahsederek devam edip sizlere fikir olsun istedim .

Arkadaşlar biz yeter ki bir şeyler yapalım illa parayla alıp oya veya örgü yapmak için sadece bize ip lazım diye düşünüyor ve bu bilgiyi sizlere paylaşmak fikir olsun istedim.

Evet sizlere bir peynir kapakla neler yapılır ile ilgili bilgi vereyim dedim ve sizlere yapılışı da paylaştım nasıl mı yapılır evet arkadaşlar kapağı yapacağınız işi ile ilgili bir boncuk yerine geri dönüşüm olsun diye kesip şekil vererek böyle harika bir oya yapılır .

Bu düşünce ile daha farklı bir kesim yaparak değişik görsellerde yapılır değişiklik kendi elinizde nasıl mı bu yapılışına bakarak sizde değişik biçimde kesip yeni tasarımlar yapabilirsiniz .

Boncukla ,düğme ile ve birde kapak ile oya yapılışından sizlere fikir olsun diye paylaştım umarım sizlerde bu modelleri beğeniyorsunuz yorumlarınızı beklerim .

NASIL YAPILIR?

peynir kapağa önce kare keserek sonra eğer yapraklı olsun isterseniz yaprak şekilde kesilir sonra ortasında iğne ile veya ince şiş ile delerek tığ işi trabzan yaparak doldurulur renkli yapabilirsiniz veya tek renk yapabilirsiniz .

Video izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım şimdiden siz oya sevenlere kolay gelsin her zaman en değişik modeller burada olduğunu unutmayın.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.