KOLAY KARE ÇİZGİLİ LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili lif sevenler yine çok kolay sipariş üzere çalışmanız için hem kolay hem güzel rengarek görselli lif modelini sizlere yapım aşamasıyla sundum.

Evet arkadaşlar yeni öğrenseniz de çok rahat örebilirsiniz lif modeli tam detay olarak anlatımlı videoyu paylaştım izleyerek sizlerde yapabilirsiniz çok değişik ve kolay yapılması için bizlere bu lifin yapılışını pembe hanım hazırladı sizlerde izleyerek yapacağınızı düşünüyorum.

Güzel renkler ,ile harika görseli olan lifi çeyiz,lerinize de yer verebilirsiniz isterseniz sipariş için uygun hem kolay hem güzel bir örnek diye düşünerek fikrimi sizlere paylaştım.

Lif yaparken önce renklerin uyumuna dikkat edelim sonra da üzün ve kare olarak düşünerek modelimizi yapalım tabi ki önce yapılışı olan video izleyerek kolay yapmamızı sağlar.

Yine bu model gibi güzel değişik modellerden de fikrim olsun isterseniz sayfamda bir çok modeller var bakıp fikir edinerek modelden yapabilirsiniz .

Her zaman en yeni tasarımlar ve en güzel modellerden sizleri haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın şimdi bu lif modelini yapacak olan sevgili lif sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.