ÇOK BEĞENECEĞİNİZ MEKİK DEĞİL TIĞ OYASINA BAKALIM VE YAPALIM



Sevgili oya sevenler yine çooook değişik ve yapılışını anlatan video ile sayfamdan fikir vermek istedim .

İşte oya işte örnek mekik yapamam değil tığla yapın istedim çünkü mekeik herkes yapamaz oyasını beğeniyor ve yapmak istedin ise işte mekik oyasını aratmayacak bir oya sizlere sundum umarım her oya gibi bu oyayı da beğeneceksiniz eğer yapmak isterseniz yapılışını anlatan video paylaştım izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünerek fikir edinin istedim .

Her zaman en güzel değişik örnekleri ve tekniklerden sizlere bahsettiğimi düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Arkadaşlar her zaman değişik örnekleri severim bende el işi örgü seven biri olarak sizlerin de ne istediğini bildiğimi düşünerek değişik modelleri sizlere paylaşıp fikir edinin istedim sayfamda değişik örneklerinde olduğunu düşünerek bakın ve değişlik her modelden fikriniz olsun derim.

Her modelin yapım aşamalı olduğunu ve sizlere sunduğumu unutmayın izleyin ki yeni çalışma tekniklerden sizde yararlanın .

 

Gerçekten mekik oyası gibi gösterişli bir oya isterseniz havlu ucu olarak da yapabilirsiniz yada bir peçete kenarına uygulayabilirsiniz yani istediğiniz her yerde el işleri güzel olur şimdiden sizlere kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.