ÇOK KOLAY LALE OYA MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLA



Sevgili oya seven ve el işi sevenler yine yeni ve çok beğeneceğiniz laleli oya modeli ile yapılış anlatımından bahsederek fikriniz olsun diye paylaştım.

Tam detay anlatımı olan videoyu izleyerek yapılışında sizlere çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum umarım diğer örnekler gibi bu gösterişli harika oya modeli ile çiçekli tülbenti sizlerde beğenecek ve yapmak için renkli güzel bir tülbent oya olacak isterseniz çeyizlere isterseniz hediye veya kendinize çok güzel bir oya yapabilirsiniz bazı peçete kenarlarına da yapılabilir supla kumaş olarak kenarına harika olur hele renklerini uygun olursa .

 

Arkadaşlar sayfamda bu aralar biraz oyalara yer vermek istedim çünkü çeyizlere uygun olarak ve çok çabuk bitecek bir model olduğunu düşünerek hemde sizler satış yapıyor iseniz bu modellerden çok sipariş alacağınızı düşünüyorum

Oya yapmadan önce bu yazma gibi güzel ve yapacağın oyaya uyumlu bir yazma alırsanız oya gösterişli olur.

Değişik örnekler için sayfamda her örnek mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz yeni modeller için takip etmeyi unutmayın üye olarak örneklerden haberdar olursunuz şimdi bu güzel oya örneği yapacak olan oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.