MASA İÇİN SUPLA YAPILIŞINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni bir masa servis için sufla örgü modelin yapılışından bahsaderek sayfama devam etmek istedim.

Dantel yapanlar için kolay bir motif yapılış detay olarak sizlere video ile görsel olan motifi paylaştım yapmak isterseniz yapılışı anlatan video izleyerek yapabilirsiniz.

Bir günde 6 parça yapabilirsiniz gösterişli bir örnek olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun çeyizleriniz de yoksa hemen yapabileceğiniz bir örnek olduğu için siz örgü sevenlere sunayım bilginiz olsun istedim .

İp olarak isterseniz yün isterseniz başka ipler ile de yapabilirsiniz ben örgü seven olarak beğendiğim için sizlere de sunayım istedim.

Evet arkadaşlar artık günümüzde değişik masa düzenler yapılmakta sizde bu güzel supla ile masanıza renk katın istedim ve bu modeli paylaştım bizlere bu modeli hazırlayan ve tam detay olarak yapmamız için kolay olsun diye video anlatımını yapan pembe hanıma buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu güzel modeli yapmak isterseniz ve değişik olsun isterseniz motifli dantel modeller sayfamda yer vermekteyim bakarak sizlerde değişik supla yapabilirsiniz ben bu modeli ağ ipinde yaparak kullanmayı tercih ederim dantel olarak kalın dantel ipiyle de çok güzel olur denemenizi tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler biraz sayfama ara verdim bundan sonra hep sizlere en güzel modeller sunacağım ve bazı küçük tıyolar vererek sizleri bilgilendireceğim onun için burada olduğumu unutmayın.yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.