MAKROME İP İLE ÇANTA NASIL ÖRÜLÜR VİDEO ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel ve yazın kendi elinizle örüp kullanacağınız bir çanta örgü modelini sizlere yapılış anlatımlı video ile birlikte sizlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Evet sevgili örgü sevenler yeni ve çok güzel olan bu örgü çanta modelini ister makrome ip ile yapabilirsiniz isterseniz kağıt ipler ile değişik model yaprakları ile harika bir görsel olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere  istedim.

Arkadaşlar değişik çanta yapayım derseniz örgü modellerden bakarak fakat bu çanta yapılış teknik kullanarak çok değişik örnekler elde edebilirsiniz örgü yapılışında sadece çanta başlama tekniği bu çantadan esinlenerek değişik örgü örneklerden yapabilirsiniz demem şu ki örgü video anlatımları izleyerek teknik öğrenebilirsiniz .

Bu güzel çanta isterseniz yazlık yaparak isterseniz kışın kullanabileceğiniz bir çanta yapabilirsiniz .

Bu çanta için 250gm lık 3 adet mokrome pamuklu ip kullanılmış sizlerde bu güzel çanta yaparken 3 adet yumak kullanacağını ve aksesuar olmadan harika çantaya sahip olursunuz şimdi bu güzel çantayı yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.