TIĞ İŞİ ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEĞİN YAPILIŞI



Tığ işi bir örgü model ile sayfama devam ederek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim .

Çok güzel bir bluz olarak yapacağınız bir örnek olduğunu düşünerek fikir vermek istedim ve paylaştım umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapmak isterseniz yapılışını anlatan videoyu izleyerek kolay yapabilirsiniz bir bluz için güzel bir model file tarzı olarak harika olur sizlerde bu modeli sundum beğenirseniz yorumlarınızı beklerim değişik modeller için sayfamda bakarak fikir edinebilirsiniz paylaşmayı unutmayın ki bir çok örgü sevende bu güzel modellere sahip olsun .

Arkadaşlar bu güzel örgülerde illa marka ipin olması gerekmiyor siz hangi iple yapmak isterseniz olur önemli olan örneği güzel örgü olarak örmek tek dikkat edilmesi gereken renktir bazı örnekler renkler de güzel göstermez onuda siz örerken dikkat ederseniz zaten sorun olmaz.

Bizlere bu güzel modeli hazırlayan ve yapılışını anlatan video sunan fatma hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Sevgili örgü sevenler bundan sonra artık değişik örnekleri kendim kanalım dan bulabilirsiniz değişik örnekleri sizlere sunacağım sizler için en güzel modeller ve değişik örnekleri sunmak için burada olduğumu unutmayın .

Bu güzel tığ işi bluz örgü modelin yapacak olan öegü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.