AŞKIN KALBİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama aşkın kalbi görseli olan çok güzel lif model ile devam etmek ve yapılışı olarak da video paylaşarak sizlere sunayım istedim.

Değişik ve çok güzel bu lifi çeyizler için ideal olduğunu düşünüyorum sizlere de düğün günü yakın sa bu güzel lif modelini tercih edebilirsiniz kendiniz veya sipariş olarak kısa zamanda çeyiziniz de olacak bir model .

Arkadaşlar yapılışını anlatan videoyu da sizlere görsel ile birlikte sayfama yer vererek paylaştım siz örgü sevenlere kolay olsun istedim .

Bize bu güzel modeli hazırlayan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim her zaman bahsederim modellerden çok yapım aşamasını anlatan video izlemeniz çünkü yapılışları her kesin farklı sizlerde yapılış tekniklerden bilgi edine bilirsiniz .

Yine başka model olarak lif olsun diye düşünürseniz sayfamda değişik lif modeller de var bilgi edinebilirsiniz .

Sevgili örgü sevenler yeni evlenecekler renkleri farklı yaparak çeyizlere iki kişilik olarak yapabilirsiniz hem kendine hem eşine olarak çok güzel bir model olmuş olur diye düşünerek fikrimi sunayım istedim bu güzel modeli yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.