KAYNANA ÇATLATAN YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve güzel bir yelek modeli sizlere sundum .

Yapılış anlatımını izleyerek bu güzel modeli rahatça yapacağınızı düşünüyorum belki bu model yelek olarak değişik model olsun isterseniz kanalım olan orgutarifleri ne bakarak çok güzel modeller var fikir edinmek için bakabilirsiniz bize bu güzel modeli de hazırlayan fatma hanıma teşekkürlerimi iletirim .

Arkadaşlar bu kaynana çatlatan olarak isim alan örgü modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz çünkü yapılışı çok farklı gibi görseli de harika bence beğendiğim için siz örgü sevenlere fikir olsun bayrama az kala yapıp giye bilirsiniz veya hediye ederek vereceğiniz kişiyi mutlu ede bilirsiniz.

Tığ işi olarak bir çok modeller mevcut sayfamda fikir olsun isterseniz bakarak ve beğendiğin modeli paylaşarak bir çok örgü sevenlere ulaşacağını unutmayın.

Evet arkadaşlar bu model nasıl yapılır diye düşünmeyin çünkü sayfanın sonunda yapılışını anlatan video paylaştım izleyerek çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

Kaynana çatlatan yelek modeli yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.